UC Guld – Högsta kreditvärdighet!

Publicerad 20 maj 2024 i Blogginlägg, Nyheter

”Advitum AB (556671-9448) har den 11 maj 2024 återigen uppnått UC GULD (HÖGSTA KREDITVÄRDIGHET)”

Advitum AB innehar högsta kreditvärdighet hos UC, UC GULD (Riskklass 5). Detta indikerar att Advitum AB är en trygg och solid partner att göra affärer med. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning.

UC Risk Företag
Kreditvärderingssystemet UC Risk Företag tar fram information om ett företag är kreditvärdigt. UC Risk Företag uppdateras dagligen och systemet beräknar risken för att ett företag hamnar på obestånd inom ett år, vilket innebär att du inte är kreditvärdig. Med obestånd menar UC en situation där företaget inte kan fullfölja alla sina betalningsåtaganden. För att lätt kunna bedöma om denna risk är hög eller låg för ett företag klassificeras alla svenska företag i Riskklasserna 1 till 5, där 5 innebär lägsta risk för obestånd.

Riskklass 5 – Guldsigill
Företaget bedöms ha hög kreditvärdighet. 99,76% eller större sannolikhet till överlevnad.


För mer information kontakta: 
Markus Persson, kundansvarig och VD, mobil 070-250 08 17, markus.persson@advitum.se 

Om Advitum

Advitums vision är att ”vi ska ha IT-branschens mest nöjda kunder och medarbetare”

Advitum är ett IT-företag med stort fokus på att hjälpa företag och organisationer att öka sin Cybersäkerhet genom att leverera expertkompetens, tjänster och lösningar inom olika områden såsom IT-infrastruktur, digitalisering, digital arbetsplats, AI osv. 
 
Fakta om Advitum 
Startår: 2010 
Antal anställda: 30 
Kompetens: Spetskompetens inom IT-säkerhet och IT-infrastruktur 

Kontaktperson

Markus Persson

 Epost: markus.persson@advitum.se

Telefon: 070-250 08 17 | www.advitum.se

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.