Advitum hälsar VTK Transportkyla AB välkommen som ny kund

Publicerad 12 januari 2024 i Blogginlägg, Nyheter

VTK Transportkyla AB är Sveriges marknadsledande företag inom transportkyla. De är ett familjeföretag i andra generationen som grundades 1982 och är specialiserade på både service och försäljning av transportkylaggregat. Sedan 2009 är de exklusiv distributör för Mitsubishi Transportkyla i Norden. Deras huvudkontor ligger i Växjö, utöver det har de en egen serviceverkstad i Göteborg, men även dotterbolag i Norge och Danmark.

VTK ville ha en strategisk partner med lokal närvaro som kunde ta ett helhetsansvar för deras IT. Samarbetet inleddes med ett implementeringsprojekt av IT-infrastrukturen hösten 2023.

Robert Kitanovski, Advitum och
Douglas Rydström, VTK Transportkyla

–Advitum är en lyhörd partner som är proaktiv och framför allt levererar hög kvalitet med korta ledtider på supporten. De är en modern IT-partner med kundnöjdheten i fokus, säger Douglas Rydström, Vice VD på VTK Transportkyla.

-Vi har tillsammans tagit fram en IT-lösning som är optimalt anpassad efter VTK:s behov som gör att hela deras organisation kan arbeta effektiv och få snabb support direkt när den behövs. Vi ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete med VTK Transportkyla AB, säger Robert Kitanovski, kundansvarig på Advitum.

För mer information:
Robert Kitanovski, kundansvarig Advitum AB,
+46 70 681 20 29, robert.kitanovski@advitum.se

Om Advitum

Advitums vision är att ”vi ska ha IT-branschens mest nöjda kunder och medarbetare”

Vi erbjuder tjänster och produkter inom IT-infrastruktur till företag och organisationer. Vårt stora fokus på kundnöjdhet, affärsnytta och tillgänglighet gör oss till det självklara valet som IT-partner. Advitum hjälper sina kunder med den digitala resan genom att erbjuda IT-tjänster som skapar värde och hjälper dig som kund att nå era olika mål. Exempel på områden där vi är specialister och kan hjälpa er är digitala arbetsplatser, IT-säkerhet, Molnresan, databehandling och digital infrastruktur.

Kontaktperson

Robert Kitanovski

 Epost: robert.kitanovski@advitum.se

Telefon: 070-681 20 29 | www.advitum.se

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.