Advitum goes Movember

Publicerad 8 november 2017 i Nyheter

Utmaningen
Alla som kan och vill ska på Fredag 1/12 visa upp en ståtlig Överläppsprydnad samtidigt som övrig ansiktsbehåring ska vara noggrant rakad.

Vi uppmanar även våra kunder, kollegor och övriga i branschen att göra det samma. Så vi utlyser samtidigt en tävling där alla i vårt kontaktnät kan delta genom att senast på slutdagen skicka en Selfie till oss för att visa sin prydliga Tangorabatt. Bilden mailas till info@advitum.se.

2015 års Movember

Utfästelsen
Advitum lovar att betala 1000:-/mustasch/anställd som visas upp enligt ovan tidpunkt och som fyller kriterierna. Utöver 1000:-/anställd som visar en mustasch så lottas även tre bidrag ut från de kunder/kollegor som skickats in. Dessa tre mustascher publiceras på vår hemsida tillsammans med våra egna mästerverk , samt att Advitum skänker ytterligare 3000:- för dessa tre externa personer som valt att delta i vår tävling.

Alla pengar skänkes oavkortat till forskning mot Prostata Cancer.

De tre ”externa” som lottas ut som vinnare får även ett hemligt symboliskt pris som tack för sitt deltagande.

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.