Advitum förvärvar Miwicon

Publicerad 22 oktober 2013 i Nyheter

advitum-personal03bMiwicon AB är ett IT-företag inom säkerhet och kommunikation med mångårig branscherfarenhet. Genom förvärvet av Miwicon kommer Advitum att kunna erbjuda ett mer komplett utbud mot befintliga och nya kunder. Advitum och Miwicon har sedan tidigare haft ett samarbete, så för gemensamma kunder kommer detta att medföra extra synergieffekter och större kundnytta. Effektivt, smidigt och lönsamt för alla parter. Från och med 1 november övergår Miwicons verksamhet till Advitum. Vi hälsar Miwicon välkomna till Advitumfamiljen!

Nya ansikten I och med uppköpet av Miwicon kommer Jonny Wihl att gå in som delägare i Advitum. Alla delägare på Advitum ser mycket positivt på utökad verksamhet och nya friska krafter. Jonny kommer ni from 2013- 11-01 att kunna nå på jonny.wihl@ advitum.se samt 070-250 72 05.

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.