Advitum flyttar in i IDEON Gateway

Publicerad 10 januari 2022 i Nyheter

Advitum har under 2021 sett en mycket gynnsam utveckling och tar nu nästa steg för att ytterligare förbättra erbjudandet till kunder och medarbetare genom att flytta in i IDEON Gateway i Lund

Under 2021 har efterfrågan på Advitums tjänster ökat markant och det som primärt driver efterfrågan är Advitums förmåga att erbjuda kvalificerade tjänster inom IT. 

1:a januari flyttar våra medarbetare i Skåne in i nya lokaler i Ideon Gateway och vi har för avsikt att växa vidare genom att knyta flera duktiga specialister inom IT-infrastruktur till teamet under 2022. 

”Vår marknadsandel i sydöstra Sverige är hög och vår målsättning är att med vårt koncept kring att ha extremt nöjda kunder och medarbetare även snabbt öka vår marknadsandel i sydvästra Sverige ytterligare. Parallellt arbetar vi även vidare med att hitta andra lämpliga regioner att etablera oss i och ser väldigt positivt på framtiden” avslutar Markus Persson – VD Advitum 

Under år 2021 blev det mer tydligt att flera behöver en kompetent IT partner som kan leverera en säker digital arbetsplats, där anställda tillåts att arbeta på den plats som passar bäst för respektive medarbetare. Pandemin har även accelererat projekt kring flytt till molnlösningar och hybrida datacenter. Samtidigt har antalet IT-relaterade brott och hot ökat lavinartat vilket gett en stor efterfrågan på avancerad kompetens kring skydd av data och digitala företagsresurser.  

Fler medarbetare

I samband med etableringen i Ideon behöver vi nyanställa och letar nu efter flera kollegor med inriktning på IT-säkerhet, Cloud och övrig IT-infrastruktur. 

Ansvarig för Advitum i Lund blir Seth Lindholm med mångårig erfarenhet av IT-infrastruktur och IT-säkerhet.   

Om Advitum

Advitums vision är att ”vi ska ha IT-branschens mest nöjda kunder och medarbetare” 

Advitum erbjuder tjänster och produkter inom IT-infrastruktur till företag och organisationer. Vårt stora fokus på kundnöjdhet, affärsnytta och tillgänglighet gör oss till det självklara valet som IT-partner. 

Kontinuerligt mäter vi både kund och medarbetarnöjdhet med NPS (net promoter score) respektive eNPS (Employee Net Promoter Score). Under 2021 har NPS varit mellan 94-96 och eNPS ökat från 96 till 100. 

 
Läs mer på www.advitum.se 

Vill du veta mer?

Kontakta Seth Lindholm

seth.lindholm@advitum.se

+46 70 149 08 41

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.