Advitum etablerar sig i Växjö

Publicerad 1 mars 2022 i Nyheter

Advitum öppnar nytt kontor i Videum, Växjö för att komma närmare våra befintliga kunder och skapa nya relationer i området.

Under 2021 har efterfrågan på Advitums tjänster ökat markant och det som primärt driver efterfrågan är Advitums förmåga att erbjuda kvalificerade tjänster inom IT. Etableringen i Växjö är en del av en expansiv fas för bolaget där vi ser ett stort behov av våra tjänster Kronobergsregionen.

Den 1:a Mars flyttar tre medarbetare in i Videum på Framtidsvägen. Vi ser redan nu ett behov av ytterligare medarbetare med specialistkompetens inom digitalisering, it-säkerhet och molntjänster.

Advitum bildades 2010 i Nybro av Markus Persson (VD) som ett IT-bolag med specialistkompetens inom IT för större organisationer i regionen. Under slutet av 2021 har flera medarbetare värvats i trakten kring Växjö som en del av satsningen.

”Vår marknadsandel i Sydöstra Sverige är hög och vår målsättning är att med vårt koncept kring att ha extremt nöjda kunder och medarbetare även snabbt öka vår närvaro i kronobersregionen. Parallellt arbetar vi även vidare med att hitta andra lämpliga regioner att etablera oss i och ser väldigt positivt på framtiden” Markus Persson

Under år 2021 blev det mer tydligt att flera behöver en kompetent IT partner som kan rådgiva och leverera en säker digital arbetsplats, där anställda tillåts att arbeta på den plats som passar bäst för respektive medarbetare. Pandemin har även accelererat projekt kring flytt till molnlösningar och hybrida datacenter. Samtidigt har antalet IT-relaterade brott och hot ökat lavinartat vilket gett en stor efterfrågan på avancerad kompetens kring skydd av data och digitala företagsresurser.

Om Advitum

Advitum erbjuder tjänster och produkter inom IT-infrastruktur till företag och organisationer. Vårt stora fokus på kundnöjdhet, affärsnytta och tillgänglighet gör oss till det självklara valet som IT-partner.

Advitums vision är ” IT-branschens mest nöjda kunder och medarbetare”

Kontinuerligt mäts både kund och medarbetarnöjdhet med NPS (net promoter score) respektive eNPS (Employee Net Promoter Score). Under 2021 har NPS pendlat mellan 94-96 och eNPS ökat från 96 till 100.


Läs mer på www.advitum.se

Jörg Wiesemann & Joakim Backman började som konsulter hos Advitum under 2022. De flyttar in i Videum tillsammans med Robert Kitanovski kundansvarig hos Advitum.

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.