Advitum blir huvudsponsor för Florhultsloppet

Publicerad 8 december 2016 i Nyheter

florhult-logoSom ett led i satsningen på friskvård har Advitum valt att satsa på ett flerårigt sponsoravtal med Florhultsloppet och Andreas Skarsäter, som är eldsjälen bakom det knapp 6 km långa loppet. Avtalet innebär att Advitum blir huvudsponsor samtidigt som en ny tävlingskategori införs, nämligen ”Lagklassen”.

Lagklassen är en utmaning till andra företag och organisationer i regionen där man anmäler ett eller flera lag med tre deltagare i varje lag. Lägst sammanlagda löptid kommer sedan att avgöra den prestigefyllda tävlingen där även ett vandringspris sponsrat av Advitum kommer att delas ut.

”Vi ser detta som en naturlig fortsättning på vår friskvårdssatsning och vi hoppas på många anmälda lag. Advitum arbetar nationellt men för oss är det viktigt att gynna och stötta lokala händelser och Florhultsloppet har på kort tid blivit ett välkänt och omtyckt löplopp med en fantastisk inramning och bansträckning.” säger Markus Persson, Advitum

”Florhultsloppet är för mig en dröm som har gått i uppfyllelse. Tänk att få arrangera ett lopp i egen regi! Jag har sen jag började träna löpning 1997 sprungit både maraton, halvmaraton, millopp och en rad andra lopp. På så sätt har jag försökt snappa upp vad som krävs för att lyckas med ett sånt här evenemang. 2014 hade 25 löpare anmält sig och 2015 var 73 anmälda. Fjolårets lopp resulterade i 99 anmälda.  

Med Advitum som huvudsponsor och samarbetspartner så kommer det att innebära större möjligheter för att utveckla Florhultsloppet som evenemang. Ett samarbete som jag ser fram emot. Lördagen den 17 juni 2017 kl. 14 går startskottet för den fjärde upplagan av Florhultsloppet. Jag kommer att göra allt för att det ska bli en minnesvärd upplevelse för både deltagare och publik. Varmt välkomna!” säger Andreas Skarsäter, Tävlingsledare Florhultsloppet.

För mer info om Florhultsloppet och anmälan, klicka HÄR

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.