Advitum blir Citrix Guld Partner

Publicerad 13 december 2017 i Nyheter

Advitum är från och med december 2017 utsedda till Citrix Guld Partner. Vi vill tacka våra kunder och Citrix för ett mycket givande samarbete kring Citrix innovativa lösningar under många år.

För dig som kund till Advitum innebär det att vi har ett ännu högre fokus på att öka kompetensen kring Citrix olika lösningar, både rent tekniskt men även strategiskt och inte minst viktigt kring affärsnytta och säkerhet.

Markus Lundberg

Advitums Citrix-ansvarige Markus Lundberg säger

”Citrix teamet på Advitum är känt hos våra kunder som mycket kompetenta och lösningsorienterade. Många projekt omfattar avancerade lösningar och inte minst kritiska miljöer, vilket har gjort att vi kunnat bygga upp vår kompetens ytterligare.

Nu lägger vi i ytterligare en växel som Guldpartner, för att påvisa att vi har resurserna för alla typer av projekt. Citrix är ett av våra fokusområden och jag är övertygad om att Guldpartner statusen är ett delmål i vår fortsatta utveckling.”

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.