Trender och utmaningar inför 2023

Publicerad 26 januari 2023 i Blogginlägg, Nyheter

Innan vi blickar framåt mot 2023 lägger vi 2022 till handlingarna och vi på Advitum kan se tillbaka på ett riktigt lyckosamt år, eller vad sägs om följande siffror?

38% organisk tillväxt år 2022 för Advitum

Siffror i all ära men i slutändan handlar det så klart till största delen om att vi har hjälpt våra kunder att bli mer lönsamma genom att effektivisera och digitalisera deras olika processer och system, naturligtvis med fullt fokus på IT-säkerheten som en väldigt viktig aspekt.

Vi vill också passa på att tacka våra kunder för det förtroendet vi fått av dom under året som gått!

Med 2022 bakom oss ser vi mycket fram emot att fortsätta hjälpa gamla och nya kunder med olika utmaningar inom IT-infrastruktur och IT-säkerhet.

2023

De trender och utmaningar vi på Advitum ser under 2023 är bland annat:

  • Vissa branscher kommer på grund av vikande marknad att bli tvungna att konsolidera vilket i sin tur ställer ökade krav på att IT-investeringar kan berättigas med en korrekt ROI.
  • 2023 är troligen året då AI på bred front påverkar majoriteten av företag och organisationer.
  • Införande av en SOC (Security Operations Center) blir mer och mer vanligt och inte bara för de allra största företagen.
  • Komplexiteten kring det hybrida datacentret kommer att öka och kräva mer resurser och kompetens.
  • Den ökande bristen på IT-kompetens kommer att innebära att fler företag och organisationer väljer att köpa IT som tjänst för att kunna hantera sin IT-verksamhet.

Stort tack för att du läste denna summering, tveka inte att kontakta oss på Advitum om du vill diskutera just era utmaningar inom IT.

Markus Persson

070-250 0817

markus.persson@advitum.se

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.