Tack för 2017 – Advitums bästa år hittills!

Publicerad 20 december 2017 i Nyheter

Markus Persson, Advitum

Jag vill börja med att tacka våra fantastiska medarbetare med familjer, kunder, partners och vänner för att ni alla har hjälpt oss på Advitum att uppnå ett av de allra bästa åren i Advitums historia. Vi har under året fortsatt vår resa med flera nya ansikten, både kunder och nya spelare i vårt Advitum-team.

God Jul och Gott Nytt år önskar vi och ser fram emot ett roligt och inspirerande 2018!

2017 har bjudit på en stor mängd roliga och intressanta händelser i form av kunduppdrag, olika kundevent och andra roliga möten, både planerade och oplanerade.

Kundcase
Stort tack till alla kunder, stora som små, och alla roliga och utvecklande projekt vi utfört tillsammans under 2017.

Speciellt vill jag nämna arbetet med NTM (Norrköpings Tidningars Media AB) där vi tillsammans med kunden genomfört ett större projekt kring Citrix mobil arbetsplats med den senaste tekniken från Citrix. Lösningen innebär för kunden att användarna får högre tillgänglighet och en mer modern upplevelse, läs mer om vårt gemensamma projekt HÄR).

Ett annat mycket spännande uppdrag har varit hos en större kund i Karlskrona där våra konsulter varit inblandade i ett projekt där man flyttar en stor IT-mijö mellan två olika multinationella bolag i samband med en försäljning, helt utan att några avbrott i driftsmiljön är tillåtna, snacka om utmaning!

Filmstjärnor
En annan spännande händelse var vår debut som filmstjärnor, klicka igång filmen här nedan om du vill se resultatet.

KundeventI
I april anordnade vi vår traditionella Inspirationsdag där kunder, leverantörer och Advitums medarbetare minglar och utbyter erfarenheter i en härlig avspänd atmosfär, vill du veta vad som händer under vår inspirationsdag, kika gärna på filmen här nedan.

Friskvård
2017 var också året då vi tog beslut att genomföra en större satsning på friskvård och som kronan på verket i denna satsning startade vi ett samarbete med Florhultsloppet.

Florhultsloppet är ett unikt löplopp, långt ifrån stadskärnor och asfalt, som går av stapeln i en liten idyllisk by strax utanför Nybro (Florhult). Trots den oansenliga platsen lockade arrangemanget kring 100 deltagare och vi kommer att tillsammans med Florhultsloppet fortsätta utveckla konceptet på olika sätt.

Affärsnytta
En annan väldigt viktig del för att vi ska kunna erbjuda dig som kund mesta möjliga affärsnytta är satsningen på våra konsulters vidareutveckling som intensifierades under 2017. Vi har genom erfarenhet kommit fram till att vi vill erbjuda våra konsulter en blandning av praktik, lab, konferenser och teori i en lagom mix som vi är övertygade om ger bästa förberedelse inför arbete i våra kunders ofta komplexa IT-miljöer.

Movember
En av Advitums starkaste värderingar är att dela med oss, det gör vi på många olika plan och bland annat vill vi hjälpa till i kampen mot prostatacancer. Under Movember skänkte vi 13 000 SEK som ett resultat av våra medarbetares och vårt kontaktnäts goda vilja, trots obehaget med vissa visuella defekter.

 

 

Citrix Guldpartner
Citrix är en av våra (även våra kunders) viktigaste samarbetspartner och som ett kvitto på vår satsning blev vi tilldelade statusen Citrix Guldpartner i dec 2017 vilket vi är väldigt stolta för.

Vår satsning på Citrix gav också resultat i december då vi levererade en av de största SD-WAN lösningarna från Citrix worldwide hittills.

Vår vision ”IT-branschens mest nöjda kunder och medarbetare”
Jag  är väldigt stolt över vår vision och jag är ännu mer stolta för att vi hela tiden tar steg för att närma oss vår vision. Vi har i våra kundundersökningar under 2017 nått 98% nöjda kunder och för det generella kundnöjdhetsvärdet NPS (Net Promoter Score) har vi nått fantastiska 74 på en skala från -100 till 100. Stort tack till alla kunder som ställt upp och hjälpt oss att nå dessa enastående siffror.

Våra medarbetare
Våra medarbetare är vår i särklass viktigaste resurs och är grunden för att kunna erbjuda dig som kund de innovativa och ändamålsenliga lösningar vi gör. Jag är väldigt stolt med hur nöjda medarbetare vi har och vilken samlad kapacitet vi på Advitum besitter, jag kan med gott samvete påstå att det är väldigt få projekt inom IT-infrastruktur som vi inte kan ro i hamn. Vill du veta vad våra medarbetare tycker om att arbeta hos Advitum, se gärna filmen nedan.

Advitum 2018
Genom en dryg 50% ökning av personalstyrkan  och mer än fördubblad omsättning under 2017 med bibehållen lönsamhet har vi tillsammans med dig som kund gett oss en stabil plattform att utgå ifrån inför kommande år och utmaningar.

Jag ser med tillförsikt fram emot 2018 och vi på Advitum kommer att fortsätta vårt ständiga arbete mot att uppnå vår vision. Trots att vi kontinuerligt arbetar med att hitta bättre och effektivare metoder för att ge dig som kund en bättre upplevelse och mer kundnytta kommer vi envist att fortsätta utmana våra befintliga arbetssätt, rutiner och metoder för att hitta små och stora förbättringar.

Vår målsättning för 2018 är att bredda vårt erbjudande, öka kund och medarbetarnöjdhet samt fortsätta leva upp till våra värdeord: Ansvar | Engagemang | Kundfokus

Återigen stort tack för 2017

Markus Persson
VD Advitum

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.