Ny medarbetare – Tountcher Eminov

Publicerad 18 maj 2019 i Nyheter

Tountcher Eminov, Advitum

1.Beskriv dig själv med några meningar? 

Jag är en öppen ärlig och nyfiken person som tycker om att lära känna nya människor. På fritiden spenderar jag helst min tid med fru och dotter, och kollar gärna på någon bra film om tiden räcker till.

2.Vad blir dina arbetsuppgifter hos Advitum?

Jag ingår i konsultgruppen och kommer att jobba med IT-infrastruktur inom området Microsoft molntjänster som Azure, Office 365 och Microsoft 365.

3.Varför valde du att börja arbeta hos Advitum?

Efter att ha studerat på Advitum Academy så fick jag möjligheten att fortsätta på Advitum, som var en självklarhet för mig.  Jag ser fram emot att jobba tillsammans med mina nya kollegor och följa med på Advitums resa.

”Tountcher har genomgått Advitums talangprogram Advitum Academy i 19 veckor med inriktning på Microsofts molntjänster och har visat ett väldigt stort engagemang och intresse, han kommer att vara en stor tillgång för Advitum och våra kunder.”

Tountcher påbörjar sin anställning hos Advitum 2 maj 2019.

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.