Ny medarbetare – Kim Ottosson

Publicerad 18 november 2021 i Nyheter

Vi kan nu glädjande berätta att Kim Ottosson har börjat i Advitums Nätverk & säkerhetsteam. Kim har mångårig erfarnhet av nätbyggnad och säkerhetsprodukter i stora miljöer och han kommer att bli en jättebra tillgång till våra kunder.

Jätteroligt att ha dig ombord Kim, kan du inte berätta lite mer om dig själv?

Uppvuxen i Ålem och flyttar nu till Kalmar. Fritidsintressen (utöver IT!) – Sport och framförallt kost och träning är mina främsta intressen utöver de klassiska att umgås med vänner och familj. Snöat in mig mycket i träningssvängen med kost och träning. Fotboll är sporten jag främst följer och spelat själv, men inte längre aktiv sedan bra länge.

Vad var det som gjorde att du fastnade för att jobba hos Advitum?

Jag har haft att göra med Advitum på tidigare arbeten och bara haft goda intryck om företaget och gillar värdesättningarna de har. De har alltid varit behjälpliga och seriösa även om det varit frågor ”utanför deras område” vilket är en riktigt fin touch och som säger rätt mycket om företaget. Jag sökte mig hit för nya utmaningar/att utvecklas och få träffa och stöta på fler kunder och deras miljöer och bidra med deras utveckling framåt. Så att gå hit till Advitum kändes självklart.

Vad blir din roll hos Advitum?

Jag kommer att ingå i lösningsområdet nätverk & säkerhet. Här kommer jag att bidra med kunskap främst kring nätbyggnad på Cisco och dess produkter och hoppas kunna lära mig ännu mera av mina nya kollegor. Har driftat stora miljöer med blandad verksamhet så jag har fått god kunskap om vad som är viktigt att tänka på vid större implementationsprojekt, byte av wifi-nät mm.

Vi är fantastiskt glada att ha Kim på plats, Nätverk & säkerhetsområdet växer och har flera spännnande projekt på gång som vi hoppas kunna berätta mer om snart.

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.