Ny medarbetare – Henrik Kristoffersson

Publicerad 2 december 2020 i Nyheter

Hej och välkommen säger vi till Henrik Kristofferson som börjar arbeta hos Advitum den 1e December! Henrik kommer att ingå i konsultgruppen User Experience där vi arbetar med lösningar för den digitala arbetsplatsen.

Vi passade på att ställa några snabba frågor till honom. 

Henrik, kul att ha dig här,  kan du berätta lite om dig själv?   
– Gärna, jag är en 30-plusare med fru och två barn, bosatt i Kristianstad. Kommer på Advitum stötta upp inom Citrix som jag jobbat fokuserat med de senaste åren. Laddar gärna batterierna ute i skogen genom vandring. Är också en bilvårdsnörd och får min terapi genom att hålla fordonen i bästa skick. 

Vad var det som gjorde att du ville arbeta hos Advitum?
Jag kände mig redo att utvecklas vidare och när kontakten togs var det möjligheten att få ingå i gruppen av duktiga konsulter på Advitum som gjorde att jag tog steget.  

Vad har du för tankar om Advitums vision om att ha branschens mest nöjda kunder och medarbetare?
-För mig innebär det en tydlig och långsiktig strategi där förtroendet från våra kunder väger tyngre än kortsiktiga snabba lösningar. Det är en vision som förpliktigar men som håller fokus på rätt saker. 

5 snabba om Henrik 

Film eller Serier  

Detta känner inte många till om dig?
Jag har
genom min dotter hittat ett gemensamt intresse i hästsporten och har lärt mig rida på “äldre” dagar 

Padel eller Innebandy 

Kroppkaka eller Äggakaga 

Favoritdryck  

Svårt med favoriter, har däremot haft svårt att uppskatta vare sig kaffe eller öl. 

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.