Nät & IT-Säkerhet för företag

Cybersäkerhet för företag och organisationer


Digitaliseringen har gett oss fantastiska möjligheter att arbeta effektivt och skapa innovation. Men med den digitala transformationen följer också en ny hotbild med ökad risk för attacker. Våra tjänster inom cybersäkerhet för företag ger ett skydd mot både externa och interna hot för din verksamhet.

Ett robust nät är fortfarande grunden till en problemfri drift.

Hos Advitum har vi mångåring erfarenhet av komplex och avancerad nät-byggnad. En konsult inom IT-säkerhet hos oss jobbar dagligen med att bygga, underhålla och utöka, felsöka nätverkskomponenter som switchar, routrar brandväggar och accesspunkter.

Advitums breda erfarenhet ger dig som kund möjlighet att fokusera på kärnverksamheten.

Virtualisering i nätet

Den sista komponentent att virtualisera är WANet, med en modern lösning för hantering av WAN-länkar kan du inte bara bygga en mer robust lösning, det finns även pengar att spara på ett mjukvarubaserat WAN.

Din konsult inom IT-säkerhet

Som din konsult inom IT-säkerhet, erbjuder vi en omfattande och skräddarsydd lösning för att skydda din verksamhet mot de alltmer komplexa och sofistikerade hoten i den digitala världen. Med en djupgående förståelse för de utmaningar och risker som följer med digitaliseringen, fokuserar vårt team på att omvandla potentiella säkerhetsrisker till resurser som stärker din verksamhets skydd. Vår expertis sträcker sig från att bygga och underhålla robusta nätverksinfrastrukturer till att implementera avancerade lösningar för cybersäkerhet åt företag.

Vill du veta mer?

Kontakta Seth Lindholm

seth.lindholm@advitum.se
070-149 0841

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.