SIEM - Lösningar & verktyg - Advitum

SIEM

Vad är SIEM och varför ska man ha det?

Security information and event management. Att enkelt se vad som sker i miljön gör att man kan följa upp och identifiera exakt hur attacker eller dataläckage sker. SIEM krävs för att kunna vara proaktiv och spåra det som redan skett. Man får en spårbarhet som når hela vägen ner till användare och klient.

Machine Learning och AI

Ett modernt SIEM-verktyg ger bättre respons på event och hot med hjälp av machine learning och AI. Verktyget analyserar loggarna i realtid för att kunna larma vid onormala beteenden. Det i sin tur gör att du kan arbeta proaktivt för att motverka dataläckage och intrång.

Säkerhet och efterlevnad

SIEM-verktyget är GDPR och NIS kompatibelt, dessutom är det utvecklat för att kunna fungera i militär verksamhet genom sin NATO EAL3+ certifiering. Datat normaliseras, indexeras och lagras säkert hos er.

Betala inte för volym, det gör miljön osäker

Nästan alla SIEM-verktyg tar betalt på datamängd. Det
tycker vi är fel, man skall inte tvingas välja bort delar av
sin miljö för att kostnadseffektivisera. Med vår lösning får
du en enkel kostnadskalkyl som dessutom gör att du inte behöver fundera på hur mycket loggar som skall tas med.

Vill du veta mer?

Kontakta Seth Lindholm

seth.lindholm@advitum.se
070-149 0841

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.