Microsoft 365 backup för företag - Advitum

Microsoft 365 backup

Flytta till molnet betyder inte gratis backup

Advitum erbjuder backup av Microsoft 365 som innefattar – Exchange, Sharepoint, OneDrive och Teams. Microsoft 365 ger dig möjlighet att arbeta flexibelt. Det ger dig dock ingen regelrätt backup, ansvaret för backup av affärskritisk data ligger på kunden. Med hjälp av Advitums tjänst Microsoft 365 backup så löser du det enkelt och behöver inte oroa dig för att stå utan backup den dagen det behövs.

Stor frihet med automatiska backuper

Med Microsoft 365 backup som tjänst så sker backup från Microsoft 365 till ert lokala datacenter, detta med hjälp av Veeam. Advitum licensierar er Veeam och installerar det som behövs för att kunna utföra backuper från Microsoft 365 till er miljö.

Säker förvaring av backupen

Om det blir avbrott i Microsoft 365-tjänsten, eller man vill byta leverantör av e-post så kan man snabbt och enkelt komma igång då det finns en kopia av e-posten i er miljö. Backupen blir säkert förvarad i er egen miljö vilket även blir mer kostnadseffektivt än om man skulle placera lagring av backuper i molnet. Hantering av Microsoft 365-backupen görs i ett användarvänligt gränssnitt, det spelar ingen roll om ni nyttjar Veeam till er övriga backup idag eller någon annan programvara.

Ta kontroll med Microsoft 365 backup

Prenumerera så länge du vill, utan att bli inlåst i långa avtal eller stå med kostnader för något som ni inte använder. Få full kontroll över er data, det skall inte vara svårt att komma åt sin data, speciellt inte om det har gått så långt att man behöver backuper. Därför tror vi på att ta kontroll över sin data med Microsoft 365 backup som tjänst.

Vill du veta mer?

Kontakta Markus Persson

markus.persson@advitum.se
070-250 08 17

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.