Bloggat – Friskvård + Advitum = Sant

Publicerad 26 juni 2018 i Blogginlägg, Nyheter

Advitum i Florhult

Under våren har vi på Advitum genomfört en friskvårdsutmaning som kröntes med deltagande i det lokala löploppet Florhultsloppet där vi också är huvudsponsor.

Vikten av motion i vardagen är något som vi på Advitum värnar om och uppmuntrar genom ett generöst upplägg med friskvårdsbidrag och 2 friskvårdstimmar per vecka vilket är mycket uppskattat och används flitigt.

Som en extra sporre genomför vi två friskvårdsutmaningar varje år och under våren var det Pelle Sjögren som drog det längsta strået.

Pelle vann utmaningen Advitum BurnIT med fantastiska 94 aktiva minuter per dag i genomsnitt under 4 månader (utmaningen gick ut på att samla aktiva minuter via ett aktivitetsarmband som alla på Advitum har burit under våren), stort grattis Pelle!

Slutligen vill vi på Advitum passa på att tacka Andreas Skarsäter som är arrangör av Florhultsloppet.

Slutställning top 6 Advitum BurnIT

 

Vinstbordet Florhultsloppet

 

 

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.