ADVITUM LIVE 9/4-Är du redo för AI (Microsoft Copilot)?

Publicerad 30 januari 2024 i Advitum Live, Event

Äntligen har Microsoft lanserat Microsoft 365 Copilot för mindre företag och organisationer. Tidigare var man tvungen att köpa minst 300 licenser men i och med lanseringen den 15 jan 2024 kan man köpa så lite som en licens. Man passar samtidigt på att lansera Copilot Pro som är en utökad prenumeration för krävande användare såsom utvecklare, power users, content creators osv.

Hur fungerar det?

Många ställer sig nog också frågan hur det fungerar i praktiken och för att beskriva det på ett kortfattat sätt kan man beskriva det som tre olika delar

  • Stora språkmodeller (LLM)
  • Data i Microsoft Graph
  • Microsoft 365 appar

LLM är ett sätt att träna AIn på stora mängder data vilket innebär att relevanta förslag på texter och åtgärder kan föreslås av Copilot vilket hjälper användaren att bli mer effektiv och produktiv. Datat som används är data som lagras i Microsoft Cloud (Microsoft Graph) och som är åtkomligt med aktuell användares behörighet.

Det som man ofta ser som en risk när man diskuterar denna typ av tillämpningar är att användare ska få tillgång till information och data som inte var tänkt för den användaren. Det är en utmaning som man behöver hantera INNAN man börjar implementera Microsoft Copilot.

Vi kommer även berätta hur man förbereder sin data för Microsoft 365 Copilot.

Tisdagen den 9 April 10:00 – 10:45

Talare 1:
Markus Persson
VD,

Advitum AB
Talare 2:
David Landén
Konsult

Advitum AB
Talare 3:
Markus Lundberg
Lösningsarkitekt

Advitum AB

Tisdagen den 9 April 10:00 – 10:45

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.