Advitum Cyber Security Day 2024 den 18 april!

Publicerad 29 januari 2024 i Event, Nyheter

Advitum Cyber Security day 2024 är ett heldagsevent med högintressanta föreläsningar, ”minimässa” och avslutande middag och mingel. Syftet med eventet är att skapa en mötesplats för IT-branschen i södra Sverige där leverantörer och kunder kan träffas. Under dagen finns även möjlighet att prata med våra partners på plats i ”minimässan”. Några av företagen som kommer att dela med sig av sina erfarenheter är Microsoft, Nutanix, Truesec, Igel, Fortinet, Nimblr, Yubico mflr.

Naturligtvis är Advitums stora mål och ambition att ni som deltagare får möjlighet att få information om det senaste inom IT-säkerhet samt utbyta erfarenheter som ett resultat av Advitums Cyber Security day. Eventet är kostnadsfritt för deltagare. Sista anmälningsdag är den 11/4.

Tema för dagen är ”IT-Säkerhet”.

Plats: Guldfågeln Arena, Trångsundsvägen 40, 393 56 Kalmar

Datum & tid: Torsdagen den 18 april 2024, Kl. 09:00 till omkring 20:00 (registrering 08.30-09.00)

  Agenda och innehåll uppdateras löpande! Se mer i informationen om eventet eller klicka här .

  VÄLKOMNA!

  David Lilja
  Truesec
  Magnus Haglund
  Microsoft

  Tillbaka

  Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

  Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.