Välkommen till en halvdag 9 november med Citrix och Nutanix!

Publicerad 8 november 2023 i Event, Nyheter

Torsdagen den 9 november anordnar Advitum en halvdag med både föreläsningar och demo på Kalmar-kontoret! Vi får besök av Citrix och Nutanix som berättar om hur de skapat synergier i de båda plattformarna som skapar en oöverträfflig användarupplevelse för Citrix användare!

Citrix och Nutanix har sedan många år tillbaka haft ett strategiskt samarbete, där fokus alltid har varit på användarens upplevelse. Tillsammans har de skapat synergier i de båda plattformarna som skapar en oöverträfflig användarupplevelse för Citrix användare.
Detta har lett till att Nutanix är Citrix rekommenderade plattform för att på bästa sätt leverera publicerade applikationer och virituella skrivbord.

Dagens Agenda

Preliminära hålltider:

08:30-09:00       Frukost

09:00-09:20       Advitum inledning

09:20-09:30       Nyheter från Citrix

09:30-10:00       Vad är Nutanix?

10:00-10:15       Fika paus

10:15-11:15       Citrix + Nutanix ”Better Together”                           

11:15-12:00       Demo

12:00-                Lunch


Eventet är kostnadsfritt. Anmäl er senast 7 november! VÄLKOMNA!

Fredrik Hammargren
Citrix
Thorbjörn Nordqvist
Nutanix

Citrix + Nutanix ”Better together!”

Nutanix är världens ledande HCI (hyperconverged infrastructure) leverantör och kan tack vare unika lösningar i sin plattform erbjuda fantastisk prestanda, tillgänglighet och automatisera många av de arbetsuppgifter som tynger it avdelningar idag. 

Detta har lett till att Nutanix är Citrix rekommenderade plattform för att på bästa sätt leverera publicerade applikationer och virituella skrivbord.Nutanix filosofi är ”Run Any Application – Everywhere”. Fokus ligger på användarupplevelsen och Nutanix ser till att underliggande infrastruktur blir ”osynligt” oavsett är det är on-prem, colocation eller publika moln som används (eller en kombination av dessa). Ni får enkelheten av ett publikt moln, samtidigt som ni får prestanda och säkerhet som i en
on-prem lösning.

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.