Digital arbetsplats

Vi skapar rätt förutsättningar

Sedan starten har vi på Advitum haft ett stort fokus på tjänster som rör den digitala arbetsplatsen – Applikationer, skrivbord och allt annat som dina användare behöver för att utföra sitt arbete.

Ett arbete är inte något man går till, utan ett värde man skapar! Våra tjänster skapar förutsättningar och nya möjligheter för den enskilde medarbetaren, samtidigt som vi kan tillgodose IT-avdelningens krav på säkerhet och tillgänglighet.

Vad är digital arbetsplats som tjänst?

Arbetsplats som tjänst hos Advitum innebär en omfattande lösning för att skapa en effektiv och säker digital arbetsmiljö. Detta koncept går utöver den traditionella uppfattningen av en arbetsplats som en fysisk plats. Istället fokuserar det på att skapa värde och möjligheter genom digitala verktyg och tjänster.

Klienthantering & Applikationshantering

Med Advitums expertis inom applikations- och klienthantering, kan företag säkerställa att deras medarbetare har tillgång till de nödvändiga resurserna och applikationerna för att effektivt utföra sitt arbete, oavsett var de befinner sig. Detta inkluderar allt från säker åtkomst till företagets resurser till anpassade lösningar som uppfyller specifika behov. Genom att välja arbetsplats som tjänst från Advitum, får företag en partner som inte bara levererar tekniska lösningar, utan också bidrar till att skapa ett mervärde för både medarbetare och organisationen som helhet.

Vill du veta mer?

Kontakta Markus Lundberg

markus.lundberg@advitum.se
073-146 12 08

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.