Certifikat & certifikatshantering för företag - Advitum

Certifikatshantering

Missa aldrig att förlänga

Med Advitums tjänst för certifikatshantering missar du aldrig mer att förlänga ett certifikat. Tjänsten innebär att Advitum tar över ansvaret för att bevaka när certifikat i er IT-miljö behöver förnyas. Tjänsten hanterar både egenutfärdade samt publika certifikat och till tjänsten ingår även rådgivning samt förlängning av organisationens publika certifikat.

Så fungerar det

Advitum bevakar era certifikat och kontaktar er när det är dags att agera, vi ger råd om vilket certifikat som passar bäst vid förlängning. Vi beställer och ser till att certifikatet utfärdas med rätt namn, krypteringsalgoritm och lämnar över det till er på ett säkert sätt genom nedladdningsportal. I portalen är det enkelt att överblicka dina certifikat. Vi kan hantera certifikat från flera olika leverantörer.

Förändra eller utöka

Om du kommer på att det behövs fler namn i certifikatet eller något annat skall ändras så tar våra konsulter hand om det, du behöver bara agera beställare samt verifiera att du äger domänen.

Minska kostnad och komplexitet

Minska kostnad och komplexitet genom att samla alla certifikat på samma ställe. Man kan enkelt köpa certifikat på faktura till förmånliga priser. Ni väljer själva vilken typ av certifikat det ska vara, standard, wildcard eller SAN certifikat. Tjänsten innefattar flera olika certifikatutgivare. Även certifikatsutgivare som ger extra stark validering av utfärdaren, för användning vid till exempel betalfunktioner eller webbshoppar (EV-certifikat).

Vill du veta mer?

Kontakta Markus Persson

markus.persson@advitum.se
070-250 08 17

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.