IT-säkerhetsutbildning - Användarutbildning i IT-säkerhet - Advitum

Användarutbildning i IT-säkerhet

Omvandla dina användare från risker till resurser

Genom tjänsten kan ni testa hur era använadre reagerar på epost-attacker och skicka användaranpassade micro-utbildningar som höjer hela personalens medvetenhet om phishing, e-bedrägerier och malware. Smarta illustrationer och interaktiva övningar engagerar och motiverar inlärandet. Med snygga rapporter kan du som ansvarig enkelt följa både individuell och kollektiv förändring i säkerhetsmedvetande.

Höj kunskapsnivån inom IT-säkerhet

Med pedagogiskt innehåll och verklighetsbaserade simuleringar hjälper vi dig och din organisation att undvika tidskrävande och kostsam IT-kriminalitet. Genom att höja kunskapsnivån om IT-säkerhet kan verksamheten minimera riskerna för att attacker och bedrägerier ska lyckas. Utan manuell handpåläggning identifierar och mäter systemet behov och kunskapsnivå för att kontinuerligt anpassa utbildningar, simuleringar och övningar till varje individ. Micro-utbildningarna sparar tid och kan utföras på dator, mobil eller platta.

Ständigt aktuell och relevant

De kriminella tar aldrig semester. Med Zero-daytraining får dina användare alltid rätt träning och kunskap om aktuella hot och trender. Kurser och simuleringar uppdateras dagligen för att hjälpa din verksamhet att alltid vara förberedd på nya attacker. Uppdateringar och underhåll sköts automatiskt i molnet och allt inkluderas i en fast avgift.

Samma gränssnitt för dina interna utbildningar

När användarna redan lärt sig gränssnittet kan ni utöka tjänsten genom att även skicka ut era egna utbildningar där ni vill få ett kvitto på att den har genomförts. Presenteras i samma gränssnitt på dator, mobil eller platta.

Vill du veta mer?

Kontakta Tountcher Eminov

tountcher.eminov@advitum.se
070-853 9117

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.