Advitum Live 30/11-Hur NIS2-direktivet påverkar din organisations digitaliseringsresa, med fokus på dataplattformen – DB24

Publicerad 9 november 2023 i Advitum Live, Advitum Live 2023, Event

Tiden då IT-branschen hade ett överflöd av computeresurser är bakom oss. Nu möter vi en ekonomisk situation som kräver kostnadsminskningar i kommande budgetår, samtidigt som vi ser en växande hotbild och strängare krav på IT-säkerhet.

För varje IT-organisation innebär detta inte bara högre förväntningar på säkerhet, utan även en stärkt innovationskapacitet för att stödja verksamheten i denna tuffare ekonomiska miljö. Med införandet av NIS2-kraven den 17 oktober 2024 kommer många organisationer att utmanas att snabbt höja sin säkerhetsstandard. Det är också av yttersta vikt att de har beredskapsplaner på plats för eventuella incidenter. Vi bör se dessa utmaningar som drivkraft för att stärka vår innovationsförmåga, låt DB24 tar er igenom deras tankar.

Talare:
Andreas Evander
CEO

DB24

Torsdag 30 november 10:00 – 10:45

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.